Mukavaa vuoden 2013 alkua!

  • tehnyt

Juu, siis oikein hyvää uutta vuotta kaikille =)! Mukavasti se tosiaan alkoi meidän osalta, sillä Hotti korkkasi tammikuun alussa TOKOn AVOimen luokan pistein 179, saaden hyvän 1-tuloksen! Pisteitä lähti parista kaksoiskäskystä, noudon eteentulossa kuonon hipaisusta mun
takkiin ja edestä sivuille tulojen pystyhypähdyksistä. Intoa oli mukavasti ja temputukset onnistuivat kivasti koetunnelmasta ja palkattomuudesta huolimatta, jee! Ikää on pojalla nyt 1v ja 8kk, oikein tyytyväinen olen tähän astiseen kehittymiseen =)

Turun KV -näyttelyssä piipahdettiin viime sunnuntaina ja sieltä seuraavat tulokset:

Hotti NUO ERI1 SA PU3 SERT
Femma AVO ERI1 SA PU4

Molempien tuloksista olin kyllä aivan ihmeissäni, mahtava fiilis, luokkavoitot jo lämmitti, saati pu-sijoitukset ja jestas vielä kuin puskista tuo serti! Kiitos Tupu kun esitit Femma-kasvattisi <3
Basti oli myös mukana näyttelyssä seuraherrana, oli ilmoitettu vetskuihin, mutta kun viikko sitten tuli sopiva tilaisuus poistaa toinenkin palli, niin ei sitten voitu kehässä kirmailla. Kastraatio
tehtiin kiveskasvaimen takia, sama syy kuin aiemmin toista kivestä poistaessa. Silloin kasvain tutkittiin ja todettiin hyvänlaatuiseksi, joten tätä pientä kasvainta ei lähetetty jatkotutkimuksiin. Veriarvot kaikki ok, koko ranka kuvattiin ja lonkat, mitään huomautettavaa ei 11-vuotiaalta löytynyt, joten tyytyväinen pitää kyllä olla! Lenkkiä vaan papan kunnon mukaan, jotta lihakset pysyisivät mahdollisimman hyvässä kunnossa ja hyvinhän Basti on kyllä lenkit nyt jaksanut,
samoja menee kuin nuorisojengiläiset (Femma ja Hotti), mutta pihalla riehumiset saavat kakarat hoitaa keskenään.

Uusia tavoitteita on jo asetettu, Femmalla ja Hotillakin alkaa olla jäljen esineilmaisut sisällä treenattuna melkoisen hyvällä mallilla, joten odotellaan lumien sulamista ja jälkitantereiden valloittamista Femman kanssa, hahaa =) Hotti jatkaa tokoilua, edetään sen mukaan mitä
kakaran pää kestää, hyvältä vaikuttaa tällä hetkellä voittajaluokan liikkeiden treenit. Ja Basti saa jatkaa ansaittuja eläkepäiviään herkkuja napostellen ja lenkeillä mamman kanssa leikkien.

Talven iloja kaikille,

Niina ja pojat ja pappa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *